Service laptop

Service laptop, reparatii laptop, deparolare laptop

Service specializat in reparatii laptopuri si notebookuri, inclusiv echipamente Apple, deparolare laptopuri, service display laptop.

 • diagnosticare si reparare laptop
 • informare corecta cu privire la costuri si riscuri (fara costuri ascunse sau false defectiuni menite sa creasca fictiv pretul reparatiei laptopului)
 • curatare laptop – se mareste astfel durata de viata a laptopului eliminand praful si murdaria care cauzeaza supraincalzirea si defectarea echipamentelor
 • service placi de baza laptop, inlocuiri de mufe stricate sau rupte
 • service componente laptop (placi video, placi audio, ecrane lcd, invertoare, unitati optice)
 • calitate garantata a lucrarii
 • oferim garantie de 3 luni pentru orice interventie hardware

Ce pot sa fac daca…

 • laptopul nu porneste, nu primeste curent?
 • laptopul se supraincalzeste?
 • laptopul se blocheaza sau se inchide aparent fara motiv?
 • display-ul nu afiseaza nimic?
 • laptopul se opreste la scurt timp dupa pornire?
 • laptopul nu functioneaza pe baterie?
 • laptopul nu se alimenteaza?
 • laptopul nu se conecteaza la reteaua wireless?
 • laptopul se restarteaza?

 Toate aceste probleme, ca si multe altele, pot fi rezolvate in service-ul nostru, la unele dintre cele mai mici preturi de pe piata din acest domeniu.

Reparam orice fel de laptop!

In era tehnologiei computerul s-a transformat dintr-un simplu instrument intr-un asistent personal de incredere. Pe masura ce accentul s-a pus din ce in ce mai mult pe fiabilitate si portabilitate, laptopul a devenit partenerul nostru de incredere la scoala, la serviciu, cat si acasa. Astfel, am ajuns sa ne folosim de laptopul personal pentru o multitudine de sarcini; invatam, muncim folosindu-ne de el si, de multe ori, traim prin el.

Dar ce se intampla cand laptopul se defecteaza? Ramanem fara un ajutor important in viata noastra zilnica, iar repararea lui devine o urgenta. Aici intra ServiceLaptops.ro!

De cele mai multe ori service-ul producatorului va diagnostica laptopul dumneavoastra punandu-i eticheta de stricat, fara prea multe eforturi in a-l readuce la starea de functionare. La ITGalaxy, problema nu se pune astfel.

Vino la noi in service cu laptopul tau si mai acorda-i o sansa! Solutii exista intotdeauna, ce a fost stricat se poate repara, iar preturile sunt cu siguranta cele corecte.

Defectiuni ale placii de baza

Sa folosim un exemplu concret, o situatie ce se poate intampla oricui, oricand: varsarea unor lichide pe laptop care ajung sa intre in contact cu placa de baza.

De cele mai multe ori in acest caz rezultatul va fi scurtcircuitarea placii de baza. Exista si ocazii cand laptopul va functiona in continuare, aparent fara probleme, dar fara a curata cu atentie intreaga suprafata, in timp se poate ajunge la coroziunea pieselor – defectiune care te obliga sa iti inlocuiesti placa de baza cu totul.

Defectiuni ale sursei de alimentare

De obicei majoritatea defectiunilor apar in cascada. De exemplu, se poate strica sursa de alimentare interna, ceea ce duce la stricarea controlerelor. Schema interna de functionare a unui laptop este o structura ramificata care conduce fluxul de energie si informatie catre toate device-urile/dispozitivele de pe placa de baza. Aceasta contine un numar mare de asa-numite key switch-uri si intreruptoare, precum si stabilizatori pentru a asigura nivelul necesar de tensiune pentru fiecare dispozitiv. Desigur, un astfel de sistem contine circuite de limitare si mai multe niveluri de protectie impotriva oscilatiilor de tensiune, dar care nu fac fata intotdeauna. Problemele legate de alimentare sunt periculoase deoarece pot conduce la defectarea device-urilor (dispozitivelor) de pe placa de baza.

Defectiuni ale placii video

Majoritatea timpului cele mai intalnite defectiuni ale placii video sunt rezultatul direct a supraincalzirii. Atunci cand un laptop se incalzeste prea tare, procesorul grafic nu mai face contact corect cu placa de baza.

Conexiunile dintre placa de baza si procesorul video (GPU) fie se dezlipesc, fie se sparg, fie se lipesc intre ele. Defectiunile placii video se mai pot datora si defectarii procesorului video (GPU) in sine, datorita folosirii necorespunzatoare a laptopului, sau pur si simplu pentru ca procesorul video si-a atins limita de viata.

Reballing

Reparatia procesolului video este un proces complex ce necesita o rigurozitate de laborator si experienta pe masura, impreuna cu unelte de specialitate si se face de obicei prin reballing.

Procedura de reballing consta in dezlipirea/demontarea procesorului video de pe placa de baza folosind o statie cu infrarosu specializata pentru lipit/dezlipit, urmata de curatarea de fludor a ambelor componente. Dupa aceasta se inlocuiesc bilele de fludor de sub chipul video, urmand ca acesta sa se lipeasca la loc pe placa video.

Procedeul este folosit ca o solutie in majoritatea cazurilor de defectiuni ale chip-ului video, southbridge sau northbridge.

Inlocuire mufe laptop

Toate mufele unui laptop (mufa de alimentare, mufa USB, mufa pentru sunet / audio, mufa serial, mufa firewire, mufa video etc.) sunt lipite direct pe placa de baza. Datorita acestui lucru ele sunt elemente foarte vulnerabile, care se pot desprinde in orice moment, daca nu sunt folosite corespunzator.

Orice dispozitiv trebuie scos din mufa tragand usor si perpendicular, altfel mufele risca sa se rupa sau sa se fisureze sau sa se dezlipeasca.

Reparatia acestor componente consta in desfacerea laptopului, demontarea placii de baza, dezlipirea completa a mufelor si inlocuirea acestora dupa curatare.

ServiceLaptops.ro dispune de tehnologie de ultima generatie si de specialisti in ceea ce priveste diagnosticarea, reparatia si asigurarea calitatii serviciilor. Va asteptam la sediul ServiceLaptops.ro cu orice problema de functionare a laptopului, pentru repararea placii de baza, sursei de alimentare, placii video sau a oricarei componente, precum si pentru a preveni alte defectiuni care pot aparea ulterior.

Te asteptam cu laptopul in service-ul nostru!